Ontvangstmeubilair

Een goede ontvangst van klanten en relaties is de eerste indruk. Belangrijk is dat men een juiste indruk en een goed gevoel krijgt van het bedrijf.

Besteed daarom genoeg aandacht aan de inrichting van deze ontvangstruimte.
Voor de verschillende mogelijkheden denken we graag mee om deze ruimte tot
een succes te maken.

Ontvangstmeubilair Online Kopen
Als je op zoekt bent naar mooi en stijlvol ontvangstmeubilair dan kun je in het assortiment van BMI Kantoormeubelen je hart ophalen. Wij bieden vele soorten banken, stoelen, zitzakken, banken en veel meer items waarmee je het interieur compleet kunt maken. In je ontvangstruimte wil je vooral meubels waarmee je een visitekaartje afgeeft voor jouw bedrijf en waar je je gasten met een goed gevoel mee kunt ontvangen. Ook voor een vergaderkamer of -hal hebben we mooie banken die zeker zullen passen in iedere inrichting.

De meeste meubels zijn verkrijgbaar in diverse soorten, kleuren en afmetingen, waardoor er altijd wel iets te vinden is wat goed bij jou interieur past. Je vindt niet alleen meubels, maar ook leuke accessoires. Hierbij kun je denken aan kussens, poefjes, kapstokken en paraplubakken. Voor de gehele ontvangstruimte is er wel iets te vinden. Ook voor bijvoorbeeld een receptie bieden wij mooie stoelen en sets, maar ook balies. Geef je ontvangstruimte de juiste beleving en sfeer, zodat uw gasten en bezoekers een goed en vertrouwd gevoel krijgen zodra ze binnenkomen.

Kantoorinrichting Ontvangstmeubilair
In het assortiment ontvangstmeubilair vind je vele combinaties en variaties van mooie setjes. Ook bieden wij leuke en interessante complete setjes om je wat inspiratie te bieden. De binnenkomst of de entree van jouw kantoor is het visitekaartje voor je klanten, wij adviseren je daarom goed na te denken over de uitstraling die je wilt bieden. Immers is de eerste indruk vrij bepalend voor je klant. Mooie sfeervolle kapstokken, eigentijdse treinbanken of mooie ontvangst tafels, je vindt het allemaal in ons assortiment en je kunt er je ontvangstruimte voor kantoor perfect mee inrichten.

Advies voor je ontvangst ruimte
In ons online assortiment vind je slechts een deel van alle mogelijkheden. Ook kan het zijn dat je graag wat meer advies wil, over de stijl, of over de producten. BMI Kantoormeubelen heeft de capaciteiten in huis om aan jouw vraagstukken te voldoen. Vraag gratis interieuradvies aan voor jullie ontvangstruimte en ontvang een 3D tekening op maat, of kom langs in een van onze showrooms en bespreek met een van onze adviseurs alle mogelijkheden.