garantie

BMI Kwaliteitscontrole

BMI stelt bepaalde kwaliteitseisen aan de producten die we inkopen, als deze hier niet aan voldoen worden ze niet ingekocht of afgevoerd bij de opkoop.
Aangezien de meeste partijen bij grote bedrijven en overheidsinstellingen vandaan komen en daar nagenoeg altijd A-merken staan, kunt u 1e kwaliteitsproducten verwachten in ons gebruikte assortiment.
Het kan voorkomen dat een product toch een mankement vertoont die op het eerste oog niet zichtbaar was, daarom worden alle producten voor ze naar de klant gaan uitvoerig gecontroleerd en schoongemaakt.

 


 

Garantietermijn

Wij hebben vertrouwen in onze producten en staan voor de kwaliteit hiervan. Daarom geven wij de volgende standaard garantie:

- Nieuw meubilair:  5 of 10 jaar garantie.

- Gebruikt meubilair: minimaal 2 jaar garantie.  

Mocht er binnen de garantieperiode een technisch mankement ontstaan, zijn wij u graag van dienst door middel van reparatie of vervanging.


 

Garantieprocedure

Al onze gebruikte kantoormeubelen worden uitvoering op kwaliteit en functionaliteit gecontroleerd aan de hand van onze kwaliteitseisen. Zo weten we zeker dat u bij ons kwalitatief kantoormeubilair koopt waardoor u ook in de toekomst zonder zorgen van uw meubilair kunt genieten. Wij bieden u minimaal 2 jaar garantie op al het gebruikte meubilair.

Omschrijving garantie: Onder garantie valt het meubilair dat defect is geraakt waardoor het niet meer naar behoren functioneert. Indien de gebruiker onjuist gebruik heeft gemaakt van het product, dan vervalt de garantie.

Terugvallen op garantie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 079 - 3617078 of stuur een e-mail naar info@bmi-kantoor.nl en wij verhelpen de klacht zo spoedig als mogelijk.


 

Nalevergarantie

U heeft één en dezelfde lijn kantoormeubelen of u bent erg gehecht aan uw bureau, kast of bureaustoel. U wilt uitbreiden of een product vervangen en nu blijkt dat dit kantoormeubel niet meer na te bestellen is. Ontzettend vervelend! Dit begrijpen wij erg goed en daarom bieden wij een nalevergarantie. Deze garantie biedt u de zekerheid dat tot 5 jaar na aankoop, de meubels en onderdelen bestelbaar blijven. Dit geldt dus ook voor reserveonderdelen en verbruiksgoederen.