Stilly akoestische panelen

Download PDF Download uw 3D configuratie en bijbehorende specificaties
Stilly akoestische panelen
€ 57,00
excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Stilly akoestische panelen by Gaber® Design by Eurolinea
Afmeting 44 x 44 cm. Flat 4 cm en Piramid 6 cm dik.

Ongestoorde ruimtes zijn in toenemende mate een noodzaak: in de werkomgeving zoals in huis, het leven in een akoestisch gezonde habitat verbetert de kwaliteit van onze tijd op een verrassende manier.
Akoestisch ontwerp verhoogt de productiviteit, bevordert een gevoel van welzijn en helpt herstel van dagelijkse stress.
Gaber® ontwerpt, ontwikkelt en produceert akoestische systemen voor openbare en particuliere omgevingen. We werken met gevestigde ontwerpers en onderzoekscentra om systemen van hoge kwaliteit en esthetische waarde aan te bieden.
Beschrijving

Details

DE AKOESTISCHE EIGENSCHAPPEN VAN EEN KAMER MOETEN WORDEN ONTWORPEN. Ongestoorde ruimtes zijn in toenemende mate een noodzaak: in de werkomgeving zoals in huis, het leven in een akoestisch gezonde habitat verbetert de kwaliteit van onze tijd op een verrassende manier. Akoestisch ontwerp verhoogt de productiviteit, bevordert een gevoel van welzijn en helpt herstel van dagelijkse stress. Gaber® ontwerpt, ontwikkelt en produceert akoestische systemen voor openbare en particuliere omgevingen. We werken met gevestigde ontwerpers en onderzoekscentra om systemen van hoge kwaliteit en esthetische waarde aan te bieden.
Downloads

24 maanden BMI Garantie

Bovenop de fabrieksgarantie voor alle producten.

Eigen transportservice

Verzekerd, vakkundig en snelle geleverd tot op de werkplek.

Vakkundig advies

Maak de juiste keuze. Bel of mail onze adviseurs.