refurbished

UW OUDE KANTOORMEUBILAIR IS VEEL MEER WAARD DAN U DENKT!

6 voordelen van refurbished meubilair.

In de meeste gevallen dat een onderneming besluit om kantoormeubilair te vervangen of te vernieuwen is de reden dat de kantoorinrichting niet meer voldoet aan de hedendaagse verwachtingen. De kleur is uit de tijd, het is een oud model of het functioneert niet meer optimaal.

Organisaties kijken vaak meteen naar nieuw kantoormeubilair omdat ze niet altijd weten wat de mogelijkheden en voordelen zijn om het bestaande kantoormeubilair te refurbishen.
 
6 redenen waarom dat wel zou moeten worden gedaan:

1.    Kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuw meubelstuk

Het feit dat kantoormeubilair binnen een jaar tot 80% wordt afgeschreven en gemiddeld om de 7 jaar wordt vervangen heeft te maken met de menselijke drang naar vernieuwingen.

Bij vernieuwing vergeten mensen alleen dat de bestaande producten of onderdelen ook kunnen worden opgeknapt of opnieuw kunnen worden ingezet, oftewel een nieuw leven worden gegund. Veel onderdelen van afgeschreven kantoormeubilair zijn vaak nog in prima staat. Zo kunnen wij u bestaande frame overspuiten in een andere kleur, uw bureaublad vervangen voor een huidige trendy kleur van deze tijd, de stoffering en eventueel vulling van uw bureau- of vergaderstoel vervangen, kasten en ladenblokken overspuiten en of voorzien van een nieuw topblad.

2.   Veel goedkoper alternatief voor nieuw meubilair.

Met een kleine investering in b.v. nieuwe stoffering of een nieuw bureaublad op een bestaand frame heeft
De kosten laag houden, door uw oude kantoormeubilair in te ruilen, als u nieuw koopt.
U heeft u huidige bureau voor € 87,00 euro al voorzien van een geheel nieuw bureaublad in een moderne kleur naar wens. Het spuiten van het bestaande frame in een andere kleur is ook een mogelijkheid. Hiermee creëert u een geheel nieuw bureau.

3.    Beter voor het milieu

Er wordt minder aanspraak gedaan op nieuwe grondstoffen. Dat is wel het geval is als u nieuwe meubilair aanschaft.
Er worden nog steeds (te) veel producten geconsumeerd om vervolgens weg te gooien of te vervangen. Dit voorkomt verdere uitputting van de aarde. Nu niets doen betekent over een aantal jaren de eerste grondstoffentekorten. 

4.    Schoongemaakt, technisch in perfecte conditie en vrijwel niet te onderscheiden van nieuw.

Uw huidige meubel wordt voordat dit gerefurbished wordt nagekeken op technische mankementen zodat u niet investeert in een meubel dat technisch niet 100% in orde is.
Verder wordt deze schoongemaakt en indien gewenst over gespoten zodat het niet meer van nieuw te onderscheiden is, maar dan met de kwaliteit van vroeger!

5.    Garantie

Op al  uw refurbished kantoormeubilair krijgt u dan ook weer 3 jaar garantie!
Gewoon omdat wij achter de kwaliteit staan.

6.    Merkfabrikanten houden tegenwoordig rekening met de circulaire economie.

Het frame van een A-merkstoel die tientallen jaren geleden is gemaakt en de basis van de stoel vormt, is vaak niet kapot te krijgen. Het enige slijtdeel is de stof, en die kan eenvoudig worden vervangen.
Verder worden stof en zitdelen van een stoel tegenwoordig vaak van elkaar gescheiden om gemakkelijk te kunnen herstofferen. Vastnieten of -lijmen is er niet meer bij.