Kantoorinrichting Utrecht

Kantoorinrichting Utrecht

Voor complete kantoorinrichting in de regio Utrecht, komt u naar BMI Kantoormeubelen in Zoetermeer. Hier vindt u grote voorraden en een zeer grote diversiteit. Daarom kunnen wij snel leveren en heeft u zeer veel keuze. Onze medewerkers helpen u graag met kantoorinrichting en geven u een deskundig advies. Door middel van een 3D tekening krijgt u een goed beeld van hoe uw nieuwe kantoor er uit zal komen te zien. Daarom komt u voor alles op het gebied van kantoorinrichting in de regio Utrecht naar BMI Kantoormeubelen in Zoetermeer.

BMI Kantoormeubelen

Ons bedrijf

BMI Kantoormeubelen in Zoetermeer richt zich al meer dan 34 jaar op het verkopen en verhuren van nieuwe en gebruikte kantoormeubelen. Wij richten ons altijd op een totaaloplossing.

Wij leveren onze producten natuurlijk in de directe omgeving van Zoetermeer, zoals Den Haag, Rotterdam en Leiden, maar ook de rest van Nederland voorzien wij van kantoormeubilair. Van Amsterdam tot Eindhoven en van Groningen tot Maastricht.

Showroom
Om een goed beeld te krijgen van uw nieuwe kantoorinrichting, bent u van harte welkom in onze showroom in Zoetermeer (nabij Utrecht). Door onze diverse en zeer grote voorraad kunnen wij zeer snel leveren en heeft u bovendien een zeer ruime keuze. Wij zijn geopend op werkdagen van 8:00 tot 17:00. uur Op zaterdagen werken wij alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 079- 361 70 78 of 079- 361 30 78. Ons e-mailadres is info@bmi-kantoor.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.